Over ons

 

MOCK FLOWER

Welkom in het weelderige landschap van onze zijden bloemenwereld, waar ons verhaal begint met een missie: het maken van hoogwaardige zijden bloemenboeketten om de arme snijbloemenketen wat adempauze te geven.

Als trotse vertegenwoordigers van Nederlands erfgoed op bloemengebied, raakten we echter verstrikt in een bloemige existentiële crisis. Diep geworteld in onze bloemenkennis ontwaakten we plotseling tot de schokkende realiteit van de aanzienlijke ecologische voetafdruk van verse bloemen.

Dus, met een mengeling van Hollandse nuchterheid en een vleugje eco-vriendelijke verlichting, gingen we op zoek naar een groener alternatief: kunstbloemen.

Elk kwartaal arrangeren we 10 - 15 zijden boeketten die passen bij de seizoenskleuren en -bloemen. Wij zijn voortdurend op zoek naar de beste van de beste MOCK bloemen. Om consistentie te waarborgen in de chaos van zijden bloemen, hebben wij drie eenvoudige regels:

🪻Kwaliteitscontrole: Kan deze bloem op zichzelf staan en toch het blote oog voor de gek houden?
🌹Kleurcontrole: Geeft de kleurencombinatie de juiste seizoens vibe?
🌻Stijlcontrole: Zou Piet Boon deze bloem uitkiezen voor zijn woonkamertafel?

In een wereld waar 'u vraagt, wij draaien' de norm is, proberen wij een ander deuntje te spelen. Een melodie van vertraging en duurzaamheid, van fast-fashion naar forever-fashion.