Zijden bloemen als perfect cadeau voor Kerst

Zijden bloemen als perfect cadeau voor Kerst

De kerstdagen staan voor de deur en de stress begint te stijgen. De overvolle kerstplanning waar heel Nederland elk jaar over klaagt staat klaar.

Kerstavond bij schoonvader en zijn hele familie, eerste kerstdag lunchen met schoonmoeder en haar hele familie, 's avonds met eigen gezin. Op tweede kerstdag ontbijt met de hele familie, ooms en tantes allemaal aanwezig. Daarna door naar de lunch met de aangetrouwde neef van de vriend van je zus. 's Avonds met oma en haar 4 beagles, en op derde kerstdag met je vriendinnen.

Maar te midden van deze kerst drukte, komt natuurlijk de vraag: wat geef je als kerst cadeau bij elk van deze diners? Het lijkt een uitdaging, vooral als je nadenkt over wat je moet schenken aangetrouwde neef van de vriend van je zus, of aan je oma en haar beagles. Hier komen zijden bloemen om de hoek kijken, als jouw ware redding.

Vergeet de kerststress. Met zijden bloemen kan je niet mis gaan. Duurzaam, gezellig en met een mooie gedachte: een cadeau dat lang meegaat, is een cadeau dat herinneringen creëert.

Terug naar blog